Hotel informatie

Hotel het Oosten ligt centraal gelegen in het Groene Hart. De excellente locatie van ons Luxe hotel dicht bij de A12 staat garant dat het hotel op korte reisafstand vanaf Schiphol, luchthaven Rotterdam en alle andere grote steden in de Randstad te bereiken is. Hotel het Oosten beschikt over een ruime parkeerplaats voor auto’s en bussen, uiteraard kunt u als gast hier gratis gebruik van maken.

De Luxe accommodatie van Hotel het Oosten staat garant voor een comfortabel en plezierig verblijf . De hotel kamers zijn uitgerust met luxe amenities zoals, air conditioning, individuele satelliet tv, gratis draadloos internet verbinding en een kluisje. Verrukkelijke Aziatische delicatessen worden geserveerd in ons Teppanyaki en Gouden Wok restaurants. Beide restaurants zijn door de jaren heen de favoriete keus geworden van onze gasten. Onze gezellige bar is de perfecte locatie voor een ontspannend drankje of aperitief.

Hotel het Oosten is centraal gelegen in het Groene Hart.

In de omgeving

In de directe omgeving van Hotel het Oosten zijn vele sport en recreatie mogelijkheden zoals: wandelen, fietsen, boottochten, skiën, saunacomplexen en golfen behoren tot de mogelijkheden.
Leiden en Gouda op slechts 10 minuten afstand.
Schiphol, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht op slechts 20-30 minuten afstand.

Kamer faciliteiten

Ruime comfortabele kamers met veel faciliteiten zoals

redsquare Ruime badkamer met WC, bad, bidet en fohn
redsquare Televisie
redsquare Airconditionening
redsquare Telefoon
redsquare Internet en fax aansluiting
redsquare Koffie en thee faciliteiten
redsquare Breedband internet
redsquare Flatscreen tv
Hotel faciliteiten
redsquare Receptie Lounge
redsquare Ruime
redsquare parkeergelegenheid
redsquare restaurant
redsquare Gratis WiFi voor onze gasten.